zaterdag 20 juni 2015

Keen

Met het oog op de fietsvakantie waren we vanmorgen even gaan informeren bij de Treinreiswinkel over de mogelijkheden om in Engeland de fiets mee in de trein te nemen.

Tijdens het wachten praatten we met een van de sopranen van de Leidse Koorprojecten na over het concert van vorige week zaterdag.

Met de verkregen informatie fietsten Ada en ik een stukje verder de Breestraat op, waar Ada in de nieuwe winkel van Bever een blauw vest kocht en ik een paar sandalen van Keen.


Daarnaast kochten we een paar tankjes camping gaz en een opvouwbaar snijplankje.
Na vis gehaald te hebben op de markt reden we naar huis, waar we in de zonnige tuin konden lunchen. Ada ging op de fiets naar de volkstuin toe, terwijl ik hardlopend een doosje aardbeien uit de volkstuin naar mijn schoonouders bracht.
Over de Velostrada liep ik naar Voorschoten. Het was ideaal loopweer: zonnig, weinig wind en een temperatuur van een graad of 16. Voor het eerst sinds de marathon van Leiden liep ik weer een blokje van 10 kilometer. Het ging erg makkelijk en de achillespees hield zich goed. Ik durf te stellen, dat ik volledig hersteld ben van de marathon.

Geen opmerkingen: