maandag 21 maart 2016

The Shoes

Sinds een paar jaar treden "The Shoes" op in "De Gewoonste Zaak" in Lisse. Het is een gezellige ruimte, waar de muziek van de oudgedienden prima klinkt.
Na mij gedoucht te hebben na de Voorschotenloop en met Ada geluncht te hebben op onze trouwdag, zat ik om kwart voor 4 op de fiets naar Lisse. Zo kon ik de beenspieren lekker losrijden.

Na netjes € 10,- betaald te hebben, begaf ik me in de vrij grote zaal, waar ik al snel mijn neef Eric en zijn vriend Cor tegenkwam. Ook "Krasse knarren" Jan Verlind en Berto Hagen waren aanwezig bij het prima concert. Ik heb al aardig wat concerten meegemaakt, maar de kwaliteit blijft goed.

Eén van de eerste nummers in de drie sets, die duurden tot Theo van Es het tijd vond om pauze te nemen, was "Standing and staring". Nu stonden wij wel, maar we staarden niet. We deinden mee met de muziek, net als de ongeveer 200 anderen, die een leuke vooravond hadden.

Het slotnummer was de bekende meezinger "Osaka". Dat gebeurde dan ook massaal.
Ik fietste daarna naar het nieuwe huis van Eric en Welmoed. Samen met Bastiaan en Cor aten we onder het genot van een biertje chili con carne. Een eenvoudige doch voedzame maaltijd, die zich prima liet smaken.
Tegen tienen zat ik op de fiets naar de Sleutelstad na een dag met de nodige beweging en tijdloze muziek.

Geen opmerkingen: