zondag 13 maart 2016

Eten in de tuin

Met een flinke slag om de arm had ik vandaag met Hans Boers afgesproken voor een hersteltraining. Op het moment, dat ik vrijdag kramp kreeg in beide dijbenen leek me dat niet zo'n geslaagd plan. Ik zag daar dus van af en had Hans hier van op de hoogte gesteld, zodat hij zelf zijn moment om te gaan lopen uit kon kiezen.
Ik had een rustdag gepland, waarbij ik vanmorgen mijn schaatsen geslepen had, zodat beide paren kluunschaatsen weer scherp zijn als ik dinsdagmorgen weer met de "Krasse knarren" ga schaatsen in de Leidse IJshal. Daarnaast deed ik allerhande lichte klussen zoals de w.c.'s schoonmaken en even het oud papier, glaswerk en het plastic op de fiets naar de kringloopcontainers in de wijk brengen.
Tussen de middag aten we met onze jongste dochter in de tuin. Het was de eerste keer dit jaar, dat we in de tuin konden eten. Ieder jaar weer is dat iets feestelijks.

Na het eten fietste ik nog even naar de volkstuin om de planten in de kas water te geven. Ook de eerste keer dit jaar trouwens.
Voor de rest was het een rustige dag, waarop ik heerlijk kon utteren.

Geen opmerkingen: