maandag 19 september 2016

Bulttraining

Het blijft haasten als de droogtraining van de IJVL om 7 uur begint. Om kwart over 5 ben ik klaar met werken in Katwijk, dan fiets ik naar huis, schuif het warme eten naar binnen, pak de sportkleren en om half 7 zit ik weer op de fiets naar het clubhuis van wielrenvereniging "Swift".
Om 7 uur verzorgde ik de warming-up van de training, die door Paula van Hoek op "De Bult" werd gegeven. Een gevarieerde training met voor deze oude rot, die al 29 jaar meedoet met de droogtraining, toch een aantal nieuwe oefeningen bevatte. Wel waren het veelal variaties op reeds bekende oefeningen.

Desondanks voelde ik toch een aantal spieren, die ik gewaar werd door deze oefeningen. Daar is een training ook voor bedoeld! Een mens groeit door pijn. En daar deden we vanavond af en toe aan. En anders werden we er in ieder geval moe van.
Na ruim een uur onder leiding van Paula getraind te hebben, nam ik de cooling down op "De Bult" voor mijn rekening. Helaas was de Bulttraining ook letterlijk op te nemen. Een mug had me te grazen genomen.

Nu lopen er ruim 7 miljard mensen op de wereld rond, en dan moeten ze uitgerekend mij te grazen nemen....

Geen opmerkingen: