zaterdag 30 mei 2020

Leiden Online Halve Marathon

Op 10 mei deed ik mee aan de Leiden Online Marathon, waarbij ik de 10 kilometer zou gaan lopen. Doordat de app niet werkte, werd er niets geregistreerd van de 10 kilometer.
Geen man overboord. Dan lopen we hem toch gewoon nog een keer. De donderdag erop ging ik op herhaling en liep vanaf de volkstuin naar de Wassenaarse slag en via mul zand op het strand en in de duinen weer terug. De afstand van anderhalf uur lopen was 0 meter. Dat is nog eens een lockdown!
Driemaal is scheepsrecht, dus uiteindelijk kwam het goed met een loop over de prachtige Landgoederenroute. Daar het mijn eer te na was, dat ik met een tijd van boven het uur over de 10 kilometer in de boeken kwam, liep ik met Hemelvaart voor de vierde keer de 10 kilometer. Dat was nummer 4.
Gisteren kregen we een mailtje van de Marathon van Leiden, dat de halve marathon alsnog aan het programma is toegevoegd. Ik heb me zojuist opgegeven. De Landgoederenloop en de Maaldrift leverden tezamen een geregistreerde afstand op van 22,5 kilometer. Met de Leiden Online Halve Marathon erbij kom ik dan uit op een hele marathon. 
Daar heb ik dan wel bijna een maand over gedaan. Maar ja, ik word ook een dagje ouder....

Geen opmerkingen: