woensdag 5 augustus 2020

Een middag op de tuin

                                 
Maandag regende het hier behoorlijk gedurende een flink deel van de dag. Op dat moment herinnerde ik me, dat mijn Meindl-schoenen nog bij de schoenmaker in de Bakkersteeg waren. Afgelopen vrijdag had ik mijn gerepareerde fietstas opgehaald, maar ik was straal vergeten, dat ik de Meindl-schoenen voor mijn fietsvakantie ook ter reparatie had aangeboden.
Wie zijn hoofd niet gebruikt, moet zijn benen gebruiken. Zodoende fietste ik gisterenmorgen naar de Bakkersteeg om wederom deze schoenmakerij te bezoeken.
Daar ik toch in de buurt was, fietste ik meteen door naar "De Helianth" om wat vergeten boodschappen te doen.
Thuis gekomen maakte ik de lunch klaar voor ons beiden, waarna ik met mijn vrouw naar de volkstuin reed. Daar lunchten we en wachtten op de komst van mijn schoonouders, die thee kwamen drinken op de tuin. Het was heerlijk zomerweer.
Ik wandelde naar de ingang van het tuincomplex om onze gasten op te wachten, waarna we de heerlijke appeltaart, die Ada gebakken had, konden proeven.
Op gepaste afstand van elkaar konden we een kleine 2 uur bijpraten en genieten van de natuur op de volkstuin. Vooral de bloeiende artisjokken trokken de aandacht met hun bijenbezoek.

Deze prachtige foto's zijn eerder deze week op de volkstuin genomen door een van mijn dochters. Voor natuurfotografie hoef je niet ver van huis. Je moet alleen je ogen goed gebruiken!

Geen opmerkingen: