zondag 5 oktober 2014

Propaganda

Als fervent schaatsliefhebber maak ik graag propaganda voor deze prachtige sport. Het doet me dan ook deugd, dat de IJVL deze foto van mij op de Vogelplas gebruikt heeft om schaatsers middels een proefles in de Leidse IJshal of op de Haarlemse kunstijsbaan enthousiast te maken voor het nemen van schaatslessen.

Ik sta er volledig achter. Er kan immers niet genoeg propaganda gemaakt worden voor de schitterende schaatssport.

Derhalve hier de volledige tekst:
Onze schaatshelden Laurine van Riessen (bronzen medaille Olympische Spelen 1000 m) en Kjeld Nuis (Nederlands Kampioen 1000m en 1500m, winnaar Wereldbeker 1000m) hebben ooit leren schaatsen bij de IJssport Vereniging Leiden. Wil jij ook goed leren schaatsen? Bij de IJVL ben je van harte welkom. Bij ons leer je hoe leuk schaatsen is!
Van begin oktober tot en met begin maart kunnen volwassenen beter leren schaatsen op woensdagavond en vrijdagavond in Haarlem en op zaterdagavond in Leiden. Iedereen komt in een groep die past bij zijn schaatstechniek, waarbij schaatsplezier voorop staat.
Hou je van schaatsen in een gezellige sfeer? Kom dan langs op:
Woensdagavond (Haarlem): lestijd 20:00 – 21.30 uur: 3 niveaus
Vrijdagavond (Haarlem): lestijd 20:00 - 21:30 uur: 2 niveaus
Zaterdagavond (Leiden): 19.00 – 20.00 uur: 2 niveaus
Proeflessen!
In de hele maand oktober kun je gewoon langskomen voor een gratis proefles. Je kunt van tevoren een mail sturen naar info@ijvl.nl. Maar je mag ook gewoon langskomen. (Toegang tot de ijsbaan in Haarlem moet je wel betalen.)
Wil je meer weten? Kijk op deze website, bel 06 – 28396724 of mail naar: info@ijvl.nl

Geen opmerkingen: