zondag 5 juni 2016

Beatles-project the Movie

In de jaren '60 en '70 werd er onder een stickie iets heel anders verstaan dan tegenwoordig. In ieder geval ontving ik via een stickie het volgende filmpje met een goede samenvatting van ons Beatles-project op 23 april van de Leidse Koorprojecten onder leiding van Jetse Bremer.

Het duurde even, voordat het gedownload was op youtube. Eerlijk gezegd langer dan verwacht. Zodoende ging Ada naar de volkstuin, terwijl ik een stuk ging skeeleren. Ik skeelerde via de Velostrada naar de Horstlaan en vandaar voor "Het eiland van ome Nick" langs naar Leidschendam. Vlak voor "Schakenbosch", waar het asfalt op het fietspad veranderde in tegels, keerde ik om.
Ik had bewust een route gekozen zonder tunnels en hoge bruggen. Daar moet je meteen beginnen met remmen, hetgeen met een gevoelige achillespees niet bepaald fijn is. Via de Velostrada en de Rijndijk en de Hadewychlaan skeelerde ik terug op huis aan, waar ik me nog kon douchen, voordat ik op "publiceren" kon klikken. "Lady Madonna" had eindelijk navolging gekregen.

Daarna fietste ik naar de volkstuin om met mijn vrouw naar mijn schoonouders te fietsen. Tevergeefs. Ze waren niet thuis. Geen probleem. Een fietsritje op zo'n heerlijke zomerdag is immers geen straf.

Geen opmerkingen: