donderdag 17 november 2016

Beoordelingsgesprekken

In weerkundig opzicht was het een vrij heftige avond voor het verkeer. Na behoorlijk lange vertragingen gehad te hebben met het treinverkeer vanwege gladde sporen, kwam ik op de fiets op weg naar huis in een plensbui terecht.
Vandaag had ik met de twee andere leden van de Ondernemingsraad een studiedag in Amersfoort. Terwijl Annemarie en Josien na de interessante studiedag weer richting Katwijk vertrokken, wandelde ik naar het huis van Jane, waar zij en mijn neef Robert mij hartelijk ontvingen. De vorige keer was het weer een stuk beter.

Bij het Chinees eten proefde ik een Us Heit-bier. Als Elfstedenschaatser gaat een Fries biertje er wel in. Op de achtergrond klonk muziek van "The Furey's".

In een grijs verleden had ik deze Ierse folkgroep wel eens op zien treden op een folkfestival. Dat gold niet voor "La Lugh", een voor mij tot dan onbekende Ierse groep.

Ik was aangenaam verrast.

Op de terugreis naar Leiden met horten en stoten had ik tijd genoeg om na te denken over de toepassing van het geleerde over de beoordelingsgesprekken. De komende maand ga ik dat in de praktijk brengen bij de "Krasse knarren".

Het treinverkeer was door het weer ontregeld, maar als het op ontregelen aankomt, dan kunnen de "Twee van Breda" er ook wat van. Als coördinator moet je constant op je tellen passen. Ik overweeg verzwaard arrest.
Mijn tandarts daarentegen pak ik met zijden handschoenen aan. Ik mocht onverhoopt nog eens op zijn stoel belanden....

Bij de heren van "The Shoes" twijfel ik er nog over of ik hen een toontje hoger of juist een toontje lager moet laten zingen.
Beoordelingsgesprekken blijven maatwerk. Schaatsmaatwerk om precies te zijn.

Geen opmerkingen: