woensdag 23 november 2016

Uitstel

Aan het begin van de week kreeg ik van de secretaris van de Leidse IJshal een mailtje met de vraag of ik zondag mee wilde gaan naar Flevonice. Natuurlijk had ik daar zin in. Met het oog op de 1000 rondjes van Leiden op 11 december zou het trouwens fantastisch uitkomen.

Twee weken voor deze Alternatieve Elfstedentocht nog een keer vrij diep gaan op de 3-kilometerbaan bij Biddinghuizen en dan een beetje gas terugnemen: ik zag het al helemaal zitten.
De weersvoorspellingen voor de komende week waren prima, ook al zou het zondag met 8 graden een tikkeltje aan de hoge kant kunnen zijn. Het schaatsen zou wat zwaarder worden, maar met nog 2 weken hersteltijd was dat geen enkel probleem.
Maar helaas, ik kreeg vandaag een mailtje van organisator Willem van Vliet, dat Flevonice door de huidige hoge temperaturen niet komend weekeinde, maar pas in het Sinterklaasweekeinde opengaat.
Natuurlijk ga ik dan mee, ook al kun je een week voor de 1000 rondjes van Leiden minder diep gaan.

Daarvoor is het schaatsen op Flevonice, waarop ik ooit ben weggeschoten door niemand minder dan Reinier Paping, veel te leuk.

Dat wordt komend weekeinde weer gewoon een kilometer of 10 hardlopen om aan mijn conditie te werken. Ook daar is niks mis mee.

Geen opmerkingen: