dinsdag 8 november 2016

Schaatsmaat

Schaatsen in Leiden dat kan bij Schaatshal Leiden aan de Vondellaan, maar na 40 jaar is de Ton Menken IJsbaan dringend toe aan renovatie. Gemeente Leiden erkent het belang van de schaatshal en heeft een forse subsidie toegekend voor renovatie en upgrading van de hal. Maar gezien de huidige staat van het pand is er gekozen om naar een nieuwe locatie en dus huisvesting van Schaatshal Leiden te gaan uitkijken. Er ligt nu een plan om op sportpark de Vliet de bouw van een nieuwe ijsbaan te realiseren. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Om niet over één nacht ijs te gaan hebben we reeds steun van de gemeente Leiden en hopen we dat met uw hulp een nieuwe schaatshal kunnen realiseren!

Natuurlijk dragen wij zelf ook ons steentje bij in de vorm van ons vrijwilligers werk en door het opzetten van diverse acties en events in 2017 en 2018 kunnen we de nieuwe schaatshal vast realiseren!

Particulieren, die Schaatshal Leiden een warm hart toe dragen, betrekken we in de plannen voor de nieuwe schaatshal.

Mede door de jaarlijkse schenkingen van deze "vrienden" kunnen wij hen een goede schaatshal bieden in een beschermde, inspirerende omgeving met leuke activiteiten en een ‘vrienden dag’. Zij maken deel uit van een geselecteerd groepje dat privileges ontvangt ruil voor de steun die zij geven aan Schaatshal Leiden.
Word jij Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden? Door Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden te worden help je mee om de huidige schaatshal de komende tijd "in de lucht" te houden en bouw je mee aan de nieuwe schaatshal in Leiden in 2019.

Stel ons niet teleur en word donateur!
Voor € 33,33 ben je al onze Schaatsmaat. Je krijgt gratis entree tijdens het jaarlijkse Schaatsmaat event en je ontvangt een hippe sporttas!
Door Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden te worden help je de organisatie van louter vrijwilligers om elk jaar weer de ijsbaan mogelijk te maken. De schaatshal in Leiden is voor veel kinderen en schaatsverenigingen buiten Leiden een eerste kennismaking met ijs en met de schaatssport en is voor vele een garantie voor een sportief seizoen.

Aldus dit bericht op de site van de Leidse IJshal. Overbodig om te zeggen, dat ik me heb aangemeld als schaatsmaat. Ik hoop, dat iedereen, die wel eens in Leiden schaatst, dit goede voorbeeld volgt! Als de gemeente Leiden € 12.000.000,- in een nieuwe kunstijsbaan steekt, dan mogen de schaatsers in Leiden en omgeving niet achterblijven.


Geen opmerkingen: