maandag 2 oktober 2017

Een kneusje

Vanmorgen fietste ik met een stevige zijwind naar Katwijk toe, waar op mijn werk een herhalingscursus "Reanimatie en levensreddende handelingen" op het programma stond. De pijn in de rug was goeddeels verdwenen ook al stak deze af en toe de kop nog op. Desondanks zette ik me aan het reanimeren op "Annie", zoals de pop genoemd was.
Fijn was anders, maar als er iemand gereanimeerd moet worden laat je je ook niet weerhouden door wat pijntjes. Dan moet je ook door.
Wat nu wel duidelijk werd, was dat ik bij de val op het ijs een paar ribben gekneusd heb. Normaal gesproken ging ik op 2 oktober altijd naar de Herensteeg, waar "The Shoes" traditioneel optraden bij "La Bota". Helaas gaat dat dit jaar, net als vorig jaar, ook niet door.
Dit jaar zie ik derhalve af van de festiviteiten op 2 oktober, hoe leuk het dan ook is in de Leidse binnenstad. In de drukte kun je misschien een flinke por krijgen in het gedrang, en daar zit ik niet op te wachten. Morgenochtend wil ik namelijk gewoon met de "Krasse knarren" gaan schaatsen in de Leidse IJshal. Dat is namelijk ONTZETtend leuk. 
Dan wil ik wel zo fit mogelijk verschijnen. Zodoende ben ik vanavond een kneusje....

Geen opmerkingen: