woensdag 19 september 2018

Neem het lot in eigen hand

Nog 3 dagen heeft u de tijd om loten te kopen voor de 333m.nl-loterij. Doe mee met de leukste loterij van Nederland. Want als je verliest, dan win je aan schaatsplezier, doordat de kans op een 333-meterbaan als vervanging van de Leidse IJshal groter wordt.
"Maar het afhaken van Alphen aan den Rijn dan?", zult u denken.
Welnu: het college van Burgemeester en Wethouders van Alphen wil dolgraag meemaken, wat wethouder Paul Dirkse in december 2016 heeft ondervonden.
Hou zodoende donderdag 4 oktober vrij. Dan gaan we met zijn allen de schaatsers uit de gemeente Alphen aan den Rijn gaan steunen, die zich door hun gemeentebestuur in hun hemd gezet mogen voelen.
De gemeente Alphen aan den Rijn vroeg aan de ijsclubs of zij gebruik wilden maken van een 333-meterbaan in Leiden. De schaatsclubs gaven aan dit inderdaad te gaan doen en vervolgens liet het gemeentebestuur hen vallen als een baksteen.
In Leiden bleek de gemeenteraad er anders over te denken dan het college van B & W, waarbij de grote publieke belangstelling mogelijk een doorslaggevende rol kan hebben gespeeld. Wat in Leiden kan, kan in Alphen ook.
Neem dus het lot in eigen hand en kom op donderdagavond 4 oktober massaal naar het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, waar we ons als wederom schaatsers gedragen: fatsoenlijk. Hoort en zegt het voort!

Geen opmerkingen: