zondag 9 september 2018

Van Egmond tuinen

Een paar weken geleden hadden we de halfverrote paaltjes bij de vlonder aan het water eruit gehaald. Daar het al de derde keer was, dat we de paaltjes eruit gehaald hadden, hadden we aan een buurman gevraagd, of hij de rand met hardhout netjes af kon werken.
Gisterenochtend was het dan zo ver. Hans en Henny van Egmond kwamen de hardhouten planken plaatsen. In een uur was de klus geklaard. Het zag er mooi uit. Van Egmond tuinen had prima werk afgeleverd!
Na de wekelijkse boodschappen bij "De Helianth" gehaald te hebben, had ik voor de rest van de dag rustige klusjes zoals de racefiets piekfijn in orde maken en het eten klaarmaken en de wielrenkleren klaarleggen voor morgenochtend.
En het kijken naar de spannende ontknoping van de etappe in de Vuelta a España in het prachtige Asturias. De etappe was in het gebied, waar we deze meivakantie ook geweest zijn.
Dan moet ik om half 8 de deur uit daar ik mee ga doen met "Ride for the roses". Dat betekent ruim 170 kilometer ga fietsen. Uitgerust aan de start verschijnen is dan heel verstandig.

Geen opmerkingen: