dinsdag 2 maart 2021

Nog geen witte rook

Vandaag zou er uitsluitsel komen over de aanbesteding van IJshal en Zwembad "De Vliet"

Er was voor vandaag een persconferentie aangekondigd. Daar ik geen journalist ben, had ik daarvoor geen uitnodiging ontvangen.

Ik wist dus niet waar en hoe laat de persconferentie gehouden zou gaan worden. Wel wist ik, dat ik vanmorgen met Frits van Huis mee zou rijden naar "De Uithof". Het was de eerste keer sinds 28 januari, dat ik weer op deze Haagse kunstijsbaan zou gaan schaatsen.

Het was ook de eerste keer sinds de natuurijsperiode, dat ik weer schaatste. De eerste paar rondjes gingen gewoon stroef, maar na 3 rondjes kreeg ik de slag weer te pakken en ging het soepel .Ik lag op  schema voor het volbrengen van 100 rondjes, maar helaas moesten we met nog 5 minuten te gaan van het ijs af. Zodoende strandde ik op 95 rondjes oftewel 38 kilometer. Ik was er tevreden mee. Onverwachts kwam ik er een van mijn dochters tegen.

Met mijn Elfstedenmaat reed ik weer mee terug naar Leiden. Volgende week gaan we op herhaling.
Thuisgekomen keek ik op allerhande Leidse nieuwssites, of er al nieuws was over de aanbesteding van IJshal "De Vliet", maar helaas.
In het Leidsch Dagblad stond een artikel, dat je je in kon schrijven voor de Halve marathon van Katwijk. Daar deze 2 weken voor de Marathon van Leiden gepland staat, heb ik me maar meteen ingeschreven. Het laatste stuk van mijn marathonschema is zodoende ingevuld.
Ik fietste naar de volkstuin, waar ik met mijn vrouw en mijn schoonvader wat klusjes deed in het lentezonnetje.

Thuisgekomen bekeek ik weer tal van Leidse nieuwssites, maar helaas, nog steeds geen nieuwe informatie over de aanbesteding. Er is dus nog geen witte rook....

Geen opmerkingen: