zaterdag 1 oktober 2022

Klein Duimpje en de Hutspot Cup

Gisterenavond was er een vrijwilligersbijeenkomst in de Leidse IJshal. Daar ben ik naartoe gewest. Het was leuk om een hoop bekenden weer te zien en te spreken. Weer thuis stond de teller op 840 kilometer voor de maand september en op 7840 voor de eerste 3 kwartalen van 2022.
Vanmorgen deed ik met mijn vrouw boodschappen bij "De Helianth". Na wat klussen in huis fietste ik om 1 uur naar de Vondellaan, waar in de Leidse IJshal de inmiddels traditionele strijd om de Hutspot Cup plaatsvond.

Het startschot werd gegeven door wethouder Fleur Spijkers.

IJsmeester Piet Schip stond te glunderen, toen 2 meisjes hem kwamen bedanken voor het goede ijs, waarop ze zojuist hun wedstrijd gereden hadden.

Bij de volgende dweilpauze pakte ik mijn fiets en reed naar Hillegom, waar ik thee dronk bij mijn zus Corrie en haar man Henk. Een uur later trapte ik naar "Klein Duimpje", waar ik met Bas en Joep had afgesproken.

We hadden een tafel binnen gereserveerd en hadden het prima naar ons zin. De lachspieren werden goed aan het werk gezet, terwijl we genoten van een tweetal verschillende bockbieren. Van de nicht van trainingsmaat Jaap Kroes kregen we deze foto van het bierfestival toegestuurd.

Een hecht ingespeeld team. Maar ja, we hebben er meer dan een halve eeuw op geoefend. Eens komt deze trainingsarbeid eruit!

Geen opmerkingen: