donderdag 17 december 2015

De zuipschuit

Vanmorgen was de laatste training van de "Krasse knarren" van 2015. We begonnen met een peloton van een kleine 20 man, maar voordat we aan het eind van de piramide waren, was het aantal teruggebracht tot een man of 14, doordat een paar mensen nog moesten werken of andere afspraken hadden.
Geheel in de lijn van het voor het eerst ontbreken in de Top-2000, ontbraken de heren van "The Shoes" ook bij bij deze donderdagmorgentraining.

Het ging behoorlijk hard. Af en toe moest ik een gaatje laten vallen, maar het ging stukken beter dan afgelopen dinsdag. Ik ben niet meer op een rondje gezet.
Ook de 5 kilometer liep weer wat beter. Er zit weer wat meer kracht in de afzet. Desondanks stokte de teller bij 115 rondjes. We moesten 10 rondjes eerder van het ijs af, omdat 150 leerlingen van een middelbare school het ijs op kwamen. Dinsdag kwam er een even grote groep leerlingen met bussen uit Krommenie, maar die arriveerden wat later.
Bij de koffie en chocolademelk hadden we het op een gegeven moment over boten. Wierd Wagenmakers bestelde altijd een voorraadje wijnflessen. Een andere "Krasse knar" nam een deel hiervan over. Deze kwam hij altijd met de boot halen.

Deze voorzet op maat liet ik niet schieten: "Dat is dus een echte zuipschuit!"

Geen opmerkingen: