vrijdag 13 januari 2023

Oppassen!!!


"Oppassen!!!" is één van de langst lopende televisieseries van Nederlandse origine uit de omroepgeschiedenis.

Vanmorgen stond de wekker op 6 uur. We moesten op tijd eruit, omdat we voor het eerst in 2023 op onze jongste kleinzoon zouden passen, nadat we de oudste naar school hadden gebracht.
Het was een gezellige ochtend. Op het moment, dat we boodschappen wilden gaan doen, begon het te regenen, dus we wachtten de bui even af op deze winderige dag.

Met de wandelwagen liepen we naar het winkelcentrum in de wijk. De frisse buitenlucht werkte kennelijk slaapverwekkend, want onze kleinzoon was in diepe rust toen we om half 1 thuis kwamen. Hij zou een kleine  2 uur doorslapen.
Om half 3 haalde ik met de fiets zijn grote broer op, waarna we nog even wat aten en dronken, voordat ik naar Leiden vertrok, waar ik in de Leidse IJshal schaatsles zou geven voor de kinderen van de IJVL.
Het thema was net als woensdag "Balspelen".

Bij sommige oefeningen was het voor de kinderen oppassen geblazen, doordat ze op een paar dingen tegelijk moesten letten. Maar al met al was het een leuke training. Voor de IJVL was het, net als met het "Oppassen!!!" op de kleinkinderen, de eerste keer in 2023.
We zijn het nieuwe jaar goed begonnen.

Geen opmerkingen: