maandag 17 november 2014

Duplicaatpas


Afgelopen vrijdag werd bekend, dat vanaf seizoen 2015-2016 alle leden van de Elfstedenvereniging zijn ingeloot voor de Tocht der Tochten. Jubel alom natuurlijk. Maar bij mij sloeg de twijfel zaterdagavond toe. Allereerst had ik vrijdagavond een mailtje ontvangen van Wil Verbeij, dat hij zijn pasje binnen had gekregen. Zaterdagavond kwamen in de Leidse IJshal ook Elfstedenmaten Hen van den Haak en Jos Drabbels me melden, dat ook zij hun "toegangskaartje" voor de komende winter hadden ontvangen.

Bij mij was echter nog geen post aangekomen van de Koninklijke Vereniging "De Friesche Elfsteden". Het zou toch niet, dat mijn brief kwijtgeraakt was?

Thuisgekomen waagde ik er zaterdagavond maar meteen een mailtje aan, dat inmiddels beantwoord is. Het kan zijn, dat er één dezer dagen alsnog post op de deurmat valt. Indien dit niet het geval is, dan wordt helaas geen duplicaatpas verzonden. De eventuele inschrijving voor de Elfstedentocht hoeft niet in gevaar te lopen maar dan moet ik wel de procedure doorgemaild krijgen welke dan voor mij zal gelden.
Dat heb ik weer....

Geen opmerkingen: