dinsdag 4 november 2014

De 1000 rondjes van Leiden

Op zondag 14 december wordt in de Leidse IJshal het eerste lustrum gevierd van "De 1000 rondjes van Leiden". Het goede doel is dit Lustrumjaar het Willem-Alexander Kinderfonds.

Maar dan hebben we het niet over het bovenstaande Willem-Alexander Kinderfonds, maar over het onderstaande.

Het Willem-Alexander Kinderfonds WAKF LUMC ondersteunt projecten, die de kwaliteit van leven van chronisch zieke kinderen verbetert.
Deelname is mogelijk voor individuele rijders en estafetterijders. Naast de 1000 rondjes is het dit jaar ook weer mogelijk om resp. 250, 500, of 750 rondjes te rijden.
Voor de snelste individuele deelnemer staat een fraaie beker klaar en natuurlijk eeuwige roem. Aan het snelste team zal de “Gouden Schaats’ worden uitgereikt.
De bijdrage/sponsoring is vrij, maar we rekenen op maximale support van u.
Inschrijving kan via de website: www.schaatshalleiden.nl
Nodig familie en vrienden uit om je aan te moedigen.
De binnenbaan is vanaf 10.30 uur open voor het publiek, dus zij kunnen ook nog een rondje schaatsen of meedoen aan een clinic curling.
De dag wordt verder omlijst door de volgende activiteiten:
-Er is een massageteam aanwezig. Ook niet-schaatsers kunnen, tegen een kleine vergoeding voor het goede doel, een stoelmassage krijgen.
-Een prijsvraag. Voor de winnaar staat een mooie prijs klaar.
-Er is uiteraard een koek- en zopie tent, waarbij er voor elke kop erwtensoep 1 euro naar het goede doel gaat.
-Optreden van een dweilorkest.

We hopen er weer een prachtige schaatsdag van te maken en de dag te kunnen afsluiten met een mooie opbrengst voor het goede doel!
Grote vraag is en blijft natuurlijk, of onze Elfstedencrack Willem-Alexander van Buren het startschot komt lossen en of hij zelf meeschaatst.

Geen opmerkingen: