donderdag 25 oktober 2018

Nieuw Elan

Het gebeurt niet vaak, dat je een vermoeden zo snel bevestigd krijgt als bij het verhaal over de mobiele 400-meter indoorschaatsbaan, dat ik afgelopen maandagavond heb gepost. Het stuk werd gisteren integraal overgenomen door Alphens. 's Avonds konden wij al het antwoord lezen van André de Jeu, de fractievoorzitter van Nieuw-Elan.
Ik citeer: "Vooropgesteld dat wat Nieuw Elan betreft het geen must is om zo'n baan in Alphen te realiseren, maar als het zo loopt dat in Leiden er een 250 meter baan komt is het wel een interessante optie. De gemeente Alphen gaat wat Nieuw Elan betreft noch in Leiden noch in Alphen 700.000 euro investeren in een schaatsbaan."
Dit antwoord is te lezen bij de opmerkingen onder het Artikel in Alphens.
Nieuw Elan lanceert dus een plan, waarvoor het luid en duidelijk zegt, dat het er geen cent voor over heeft. Het plan is dus niets anders dan een opzichtige manier om zoveel tijd te rekken, dat Leiden er voor kiest om over te gaan tot de aanleg van een 250-meterbaan.
Als ik raadslid was van een andere partij in Alphen aan den Rijn, dan zou ik met bekocht voelen. 
Alle schaatsers in het noorden van Zuid-Holland voelen zich dat al ruim een maand. De directeur van de Vereniging Sport en Gemeenten scheept de schaatsers af met een dooie mus!


Geen opmerkingen: