vrijdag 19 oktober 2018

Uitstel

Vooraf was gisteren door de mensen, die actief betrokken zijn bij de komst van een 333-meterbaan in Leiden, bestempeld als D-day. In zowel de gemeenteraad van Katwijk als van Alphen aan den Rijn zou de gemeentelijke bijdrage aan de opvolger van de Ton Menken IJsbaan besproken worden.
Het was in beide gevallen tussen hoop en vrees, want het kon alle kanten nog op. Een tweemaal "Nee" behoorde nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Het werd tweemaal uitstel.
Toch ben ik in eerste instantie niet ontevreden met dit uitstel. Op dit moment was het het hoogst haalbare. Dat geldt zeker voor Katwijk, waar verdeeldheid is in het coalitie. Ik heb nog steeds de hoop, dat het in Katwijk goed gaat komen.
Een ander soort uitstel speelt in Alphen aan den Rijn. Daar krijg ik heel veel argwaan bij. Ik wil hier later op terug komen. Op dit moment heb ik nog niet genoeg informatie om mijn gedachten bij dit uitstel goed gefundeerd op dit blog te zetten.
Zodra ik deze informatie heb, laat ik via dit blog van mij horen. U moet dus nog even geduld hebben door dit dubbel uitstel.


Geen opmerkingen: