maandag 25 november 2019

Evaluatie 333m.nl

Onder het kopje "Eigen sportvoorziening belangrijker dan samenwerking in de Leidse regio"  is een drietal interviews te beluisteren over het besluitvormingsproces rond IJshal "De Vliet", die de gouwe ouwe Leidse IJshal over een paar jaar moet gaan vervangen.
Uiteindelijk leidde dit proces niet tot de zo gewenste 333-meterbaan, maar met een prachtige energiezuinige 250-meterbaan kunnen we ook heel blij zijn. We krijgen immers een 50 meter langere maar veel bredere kunstijsbaan.
Het is voor iedereen, die geïnteresseerd is in de toekomst van de schaatssport in de Leidse regio, en wie is dat nu niet, om in ieder geval de interviews met wethouder van Sport Paul Dirkse en Jos Arts, voorzitter van de stichting, die de Schaatshal exploiteert, te beluisteren, evenals dat van wethouder Ruud Bouter van Zoeterwoude.
Dat de 333-meterbaan er uiteindelijk niet is gekomen, ligt vooral aan het dwarsliggen van partijen als Nieuw Elan. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer. Schaatsers in de Leidse regio weten nu in ieder geval, op welke partijen ze in 2022 NIET moeten stemmen.
Hopelijk schaatsen we dan op het spiegelgladde ijs van de 250-meterbaan aan de Voorschoterweg!

Geen opmerkingen: