vrijdag 20 maart 2020

You'll Never Walk Alone

Vanmorgen werd in 30 landen op hetzelfde moment het nummer "You'l Never Walk Alone" van "Gerry and the Pacemakers" gedraaid.
Symbolisch, juist op het moment, dat aan ons gevraagd wordt om fysiek afstand van elkaar te houden.  Als je gaat hardlopen is het op dit moment verstandig om het juist wel alleen te doen of hooguit met een trainingsmaat. Maar wel op gepaste afstand.
Om te voorkomen, dat de hele gezondheidszorg instort, moeten we nu MET ZIJN ALLEN naar de adviezen van de overheid luisteren. Een lastige klus voor iedere rechtgeaarde Hollander. Volgzaamheid in niet bepaald de sterkste karaktertrek in onze volksaard.
Daarnaast help je je naasten door te werken aan je eigen weerstand. Zo doorsta je een eventuele besmetting veel makkelijker.
In Trouw van vandaag stond een zeer interessant artikel onder de titel "Waarom vitamine D niet inzetten tegen Covid-19". Het artikel is te lezen door op de titel te klikken.
Goed zorgen voor je eigen gezondheid en omkijken naar je naasten, dingen die je eigenlijk altijd moet doen, zijn momenteel ons krachtigste wapen tegen het coronavirus.

Geen opmerkingen: