woensdag 30 augustus 2017

Een slechte ruil

Het zal niemand ontgaan zijn, dat het vandaag een kletsnatte dag was. De neerslagsommen tot vanavond om 10 over 6 spreken wat dat aangaat boekdelen.
Zelf ben ik dan ook een paar keer nat geregend. Maar daar heb je dan ook regenkleding voor.
Nu zou ik vanavond gaan skeeleren. Met zulk weer kan ik me een fietstocht naar Leiderdorp besparen. Op zo'n natte baan valt immers niet te skeeleren.
Nu wil het toeval, dat ik vanavond ingeroosterd stond als trainer voor de G-schaatsers. De andere 3 keer ging het dit seizoen niet door. Vanavond zou dus nummer 4 zijn, ware het niet dat ik met Jaap de Gorter geruild had op Jaaps verzoek.Nu zijn er ongetwijfeld mensen, die het een slechte ruil vinden. Zo zie ik dat niet. Ik heb nog steeds het schema van juni klaar liggen. Hopelijk kan deze trainer van niks dat dit seizoen nog een keer gebruiken.

Daar staat tegenover, dat voor niks de zon op gaat. Vandaag lukte dat niet bepaald. Desondanks wisten we met 6 zonnepanelen toch nog 0,4 kWh te scoren. In 4 jaar tijd staat de teller op 6,61 mWh.
In die tijd liep de meter terug van 39.621 kWh naar 37.392. We zijn dus elektriciteitsproducent geworden. En dat is niet niks.


Geen opmerkingen: