zaterdag 4 januari 2020

Geen Meerhorstloop

Een van de eerste activiteiten, die ik in mijn agenda noteerde, was de Meerhorstloop in Stompwijk. Een leuke loop, die ik geschrapt heb voor iets leukers. Morgen ga ik schaatsen op Flevonice.
Daardoor heb ik mijn programma voor vandaag enigszins aangepast. Vanmorgen deed ik eerst de wekelijkse boodschappen bij "De Helianth", waarna ik het groente- en fruitafval wegbracht naar de volkstuin. Op weg er naar toe kwam ik Rob Pijpers tegen, die mij vorig jaar diverse keren heeft gefilmd.
's Middags had ik diverse zaken af te handelen met het oog op morgen. Simpele maar wel zinvolle dingen als het klaarmaken van de proviand en niet te vergeten het slijpen van de schaatsen.
Daarna maakte ik de w.c.'s schoon, douchte me, knipte mijn nagels en trok mijn sportkleding aan. Vanavond ben ik aan de beurt om de G-schaatsers les te geven in de Leidse IJshal. Het is pas de derde keer, dat ik in het nieuwe jaar naar de Vondellaan fiets....
Her en der trof je op internet en in het nieuws berichten aan over de laatst gehouden officiële Elfstedentocht van 4 januari 1997.
Dat waren nog eens tijden!
Nu we het daar toch over hebben:morgenavond is de uitzending van Andere Tijden Sport gewijd aan Lenie van der Hoorn uit Ter Aar. De titel is veelzeggend: "Lenie van der Hoorn, de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht".
Kijken!

Geen opmerkingen: