donderdag 12 september 2019

Omgekeerde vrouwenloop

Nadat gisteren totaal verregend was, was het vandaag heerlijk nazomerweer.
Vanmorgen fietste ik om half 10 naar de volkstuin, waar ik het groente- en fruitafval in het compostvat deponeerde. Daarna ging ik nog bramen, frambozen, tomaten en een komkommer plukken met als kers op de taart een zeer late aardbei. We hebben dit jaar een rijke oogst.
Thuis gekomen trok ik mijn sportkleding aan en ging een rondje hardlopen. Waar Beatrix II de Ladiesrun liep, daar begon ik aan een omgekeerde vrouwenloop.
Ik liep 200 meter om bij de molen de route op te pakken en langs de rand van de Stevenshof liep ik tegen alle paarse pijlen in.
Zo liep ik over een klein stukje Velostrada naar de Rijndijk, waar ik de fietsende Marja van Vliet tegenkwam. Over 4 weken schaatsen we weer samen met de "Krasse knarrren" in de Leidse IJshal.
Ik vervolgde de omgekeerde vrouwenloop.
De route moest ik enigszins aanpassen door werkzaamheden aan de fietsbrug over de Stevenshofdreef. Zodoende kwam ik na een rondje van een kleine 7 kilometer weer thuis. Langer wilde ik niet, want ik voelde mijn benen nog goed na de krachttraining van maandagavond.
Thuisgekomen voelde ik me na de omgekeerde vrouwenloop een echte man.

Geen opmerkingen: