maandag 5 oktober 2020

Kletsnat puzzelen

Het was vandaag de eerste werkdag, waarop ik kon merken, dat ik niet meer hoefde te werken. Om kwart over 6 werd ik wakker. Dat was niet ongebruikelijk. Meestal ontwaak ik rond die tijd. Maar nu hoefde ik er niet uit en dommelde weer in slaap. Om half 8 werd ik pas echt wakker.

Denk nu niet, dat ik ineens een slaapkop ben. Mijn kleinzoon kan dat veel beter. Hij werd tegen tienen wakker na het klokje ruim rond te hebben geslapen.

Nadat het gisteren in onze omgeving al behoorlijk geregend had, volgde vandaag de overtreffende trap.

Pas om een uur of 4 werd het droog en konden we met onze logé naar buiten om een stukje te fietsen. Hij vermaakte zich met het speelgoed in huis prima.
Opa had het ook aardig druk met regelwerk. Door de tweede coronagolf haakte een van de trainers bij de Buitenschoolse sport, die vrijdag van start gaat, af, omdat hij in de risicogroep zit.

Uiteraard heb ik daar alle begrip voor. Maar voor mij betekende dat, dat ik als coördinator ineens een andere trainer moest zien te vinden. Ik moest de puzzel toch compleet krijgen.

Na de nodige mailtjes is het inderdaad gelukt om een vervanger te vinden. Later op de middag kwam er een ander mailtje. Drie van de organisatoren van het jeugdschaatsen in de Herfstvakantie wilden vanwege corona geen risico lopen en hadden zich teruggetrokken.

Er werd gevraagd naar vrijwilligers, die hun taken in de Herfstvakantie over willen nemen, daar het schaatsfeest anders niet door zou gaan. Daar ik er toch iedere dag ben, heb ik me maar aangeboden. Hopelijk zijn er nog anderen, zodat het werk wat meer verdeeld kan worden.
's Avonds was ik nog bezig met wat regelwerk voor het Bavarian curling. En dan zijn er mensen, die denken, dat ik op mijn lauweren ga rusten, nu ik met pensioen ben....

Geen opmerkingen: