vrijdag 16 juli 2021

Waterstofperoxyde en Aholi

Ik had vanmiddag een afspraak met de mondhygiëniste staan. Het tandsteen zou worden verwijderd en het gebit zou worden gepolijst. Dat geschiedde echter pas, nadat ik een minuut lang mijn mond gespoeld had met waterstofperoxyde. 

In "Dat is het spel" verzocht "Neerlands Hoop" diverse mensen uit het publiek na een dubbelzinnig antwoord "om uw mond te gaan spoelen".
Welnu, ik kan u verzekeren, met waterstofperoxyde is dat geen pretje. Na een minuut mocht ik het in een bekertje spuwen. Het schuimde als een vers getapt biertje.

Dat ging ik vanmiddag na het bezoek aan de mondhygiëniste dan ook halen. Ik had met Bas en Joep afgesproken bij "Klein Duimpje"
Heen fietste ik via Warmond en Sassenheim. Daarbij fietste ik over een behoorlijk deel van "Lopen tegen kanker". Voor dit jaar staat "Lopen tegen kanker" gepland op zondag 10 oktober, tegelijkertijd met de marathon van Leiden. Dat lijkt me geen gelukkige planning.....
Mijn planning was beduidend beter. Bas en Joep zaten al op het terras en ik kon zo aanschuiven.

Er was een nieuw biertje: Aholi. Dat smaakte stukken beter dan waterstofperoxyde. Met mijn vrienden kon ik op het zonnige maar winderige terras gezellig bijkletsen.
Op de terugweg fietste ik langs de Leidsevaart. Daarbij reed ik over 4 van de laatste 5 kilometer van de Omloop van Noordwijkerhout. Met deze fietsrit van 48 kilometer passeerde ik de grens van 800 kilometer in juli. Geen gek totaal halverwege de maand.

Geen opmerkingen: