zaterdag 21 oktober 2023

Eight days a week

"The Beatles" hebben een enorm oeuvre nagelaten. Eén van hun bekendste hits is "Eight days a week".
Het was ook de titel van de gelijknamige film over de jaren, waarin de Fab Four grote tournees over verschillende continenten maakte.

Het gevoel van 8 dagen in een week bekroop mij afgelopen week een beetje, toen ik 8 schaatslessen gaf in 6 dagen. Vandaag was het sluitstuk van de Herfstvakantie. Voor het eerst in IJshal De Vliet training geven aan de G-schaatsers.

Voor de zoveelste keer deze week mocht ik mijn regenpak aantrekken, maar het warme welkom van de G-schaatsers maakte alles goed. Het was gezellig druk op de 250-meterbaan. Calvin nam de snelle Kevin en Youri onder zijn hoede, zodat ik me voornamelijk kon concentreren op Jonathan en Michael. De nadruk lag op diep zitten en druk achterop de schaats. Verder kwam de bocht ruim aan bod. Ja, dat krijg je met zo'n ruime baan.

IJVL-voorzitter Vero Nater maakte samen met Walter Boon wat opnamen van een paar IJVL-schaatsers.
Na afloop van de training praatte ik onder het genot van een Skuumkoppe met hen en Youri, terwijl de schaatsers voor het vrije uur op zaterdagavond binnen druppelden. Het was een gezellige afsluiting van "Eight days a week".

Geen opmerkingen: