zondag 29 juni 2014

Bulttijdrit

Vanmorgen heb ik me op de site van de IJVL opgegeven voor de Bulttijdrit. Het is al weer een paar jaar geleden, dat ik aan dit evenement heb meegedaan.
Het aantal deelnemers tot nu toe is niet om over naar huis te schrijven: 17.

En dat in 7 categorieën....
Na vanmorgen naar de Leidse binnenstad gefietst te hebben, met bij de fietsrotonde ter hoogte van de Klikspaanweg over een tapijt van kapot gegooid glas ter verhoging van de feestvreugde bij het 200-jarig jubileum van Minerva, stond er 9 kilometer op de teller.
Vanmiddag besloot ik, daar ik niet ging lopen met Hans Boers, maar een keertje te kiezen voor het fietsen. En wat is er een betere voorbereiding op het fietsen op het parcours van wielervereniging "Swift" dan in de duinen te gaan fietsen.
Om half 3 stapte ik onder een halfbewolkte hemel op de fiets en via de "geheime" klim in Rijksdorp naar "De Klip" en vandaar door naar de watertoren bij Scheveningen.

Via "Meijendel" reed ik naar Wassenaar terug, waar ik via de Groothertoginnelaan naar "Duinrell" reed, dat ik links liet liggen. Na nog even een kijkje genomen te hebben bij de volkstuin reed ik weer op huis aan.
Met de 36 kilometer van vanmiddag kwam de dagstand uit op 45 kilometer, het dubbele van de Bulttijdrit. Wat dat aangaat was het een prima trainingsdag.

Geen opmerkingen: