donderdag 24 december 2020

Kerstloop

Aan de vooravond van Kerstmis haalde ik vanmorgen het brood voor het lange weekeinde op bij "De Helianth" voor zowel mijn schoonouders als voor ons.

Thuisgekomen wachtte ik tot het droog werd op deze wisselvallige dag, voordat ik mijn geplande loop van 7 kilometer ging maken.

Net als eergisteren liep ik naar de Maaldrift en terug met een kleine slinger aan de rand van de Stevenshof. Het voelde wel anders aan, doordat de wind uit de noordhoek kwam. We waren te langen leste eindelijk uit de dubbele cijfers. Nu kan het water eindelijk af gaan koelen.
Na me gedoucht te hebben, lunchte ik met mijn vrouw. Ik had inmiddels bericht ontvangen van de apotheek, dat mijn medicijnen waren binnen gekomen, dus ik fietste nogmaals naar het centrum van Leiden om ze op te halen.

Mijn vrouw bracht het brood naar haar ouders. Ik fietste daar vanuit de Sleutelstad ook heen. Samen fietsten we naar Den Haag, waar deze fietskoeriers nog wat moesten bezorgen. Onderweg zagen we dit bord bij een wegens de lockdown gesloten café-restaurant.

Via lange lanen in Den Haag-Noord en Wassenaar fietsten we naar huis toe. Mijn kilometerteller gaf vandaag 62 kilometer aan. Samen met de 7 kilometer hardlopen van de Kerstloop is dat geen gekke score. We komen zodoende al aardig in de Kerstsfeer....

Geen opmerkingen: