woensdag 28 augustus 2019

Baard

Tijdens een fietsvakantie heb ik nooit een scheerapparaat bij me. Hoe minder bagage je hebt, hoe beter. Zodoende ben ik aan het eind van de fietsvakantie in het bezit van een baard. Zo ook dit jaar.
Meestal scheer ik de baard er bij thuiskomst weer af. Dit jaar echter niet. De mannen van "Fungus" zijn er blij mee. Ik mag nu mee uit "Kaap'ren varen".
Vanmorgen fietste ik naar mijn werk en zag, dat trainingsmaat Edwin Minnee aanwezig was in zijn kapperszaak. Ik vroeg, of er ruimte was voor de laatste knipbeurt voor het schaatsseizoen. Dat was mogelijk. Om half 4 kon ik terecht.
Afspraak is afspraak, dus op de afgesproken tijd was ik aanwezig. We spraken onder het knippen door over onze vakanties en over het schaatsen en onze voorbereiding op het schaatsseizoen. Mijn haar werd dusdanig geknipt, dat het in de Kerstvakantie weer over mijn oren komt. Precies op tijd voor het natuurijs.
Daarna werd mijn baard onder handen genomen. Ik kreeg tips om ervoor te zorgen, dat mijn gezicht niet te lang gaat lijken, maar juist breder oogt. Ik knoopte het in mijn oren, want een Breed moet natuurlijk wel breed ogen.

Geen opmerkingen: