vrijdag 11 augustus 2023

Logeetjes

De wekker ging om 6 uur. We werden gestoord in onze diepste slaap en wreed dromenland uitgeschopt.

Na het ontbijt klaargemaakt te hebben, wandelden we naar station De Vink, vanwaar we via trein en metro naar Rotterdam reisden. Na een wandeling van een klein half uur waren we bij onze oudste dochter om onze kleinzoons op te halen. Zij kwamen een nachtje bij opa en oma logeren.

De oudste ging op zijn fietsje, de jongste in de wandelwagen. Zo reisden we met  metro en  trein naar de Stevenshof. Vlak bij huis kwamen we langs een speeltuintje. Een half uur later waren we thuis....

De broertjes speelden in de tuin, waar we koffie, thee en limonade dronken. Om half 1 lunchten we. De jongste werd slaperig, maar hij leefde eenmaal in bed weer helemaal op.

Nadat hij wakker was geworden, fietsten we naar de volkstuin toe, waar de oudste hielp met het oogsten van tomaten en boontjes. Een tuinman in de dop.

De jongste speelde gewoon met een kiepwagen met zand.
Na op de tuin wat gedronken te hebben, fietsten we weer naar huis. Onderweg kwamen we deze paddenstoelen tegen.

Op de tuin was het zadel van de fiets met het kinderzitje kapot gegaan. Er was wat vanaf geschoven, dat er echter met geen mogelijkheid meer op te krijgen was. Na een half uur proberen kochten we maar een nieuw zadel, dat ik er binnen 5 minuten op had zitten.
Het avondeten was aardappels met vers geplukte bonen. Heerlijk! Net als het toetje: ijs met bramen en aardbeien. Nadat Ada de logeetjes voorgelezen had, lagen de niet lang daarna heerlijk te slapen.

Geen opmerkingen: