woensdag 2 oktober 2024

Busreis

Om half 6 werd ik wakker, maar de slaap kwam niet meer. Geen probleem, want we moesten er om 6 uur uit. Ada sliep tot de wekker ging. We douchten kort, maakten de lunch klaar en wandelden naar Hotel "Aitana", waar we de sleutel van kamer 107 in Pension "Europa" inleverden en ontbeten.

Om half 8 wandelden we naar Passeo Colon, waar de bus van ALSA om 8 uur aan kwam rijden. Om kwart over 8 vertrok de bus naar Santiago de Compostella, die ons naar Oviedo zou brengen,

Ik las verder in "Blijf hun namen noemen" van Simon Stranger. De reis verliep voorspoedig. We reden zelfs vlak langs het huis van Siebe en Ana, die ons op kwamen halen in Oviedo.

Na ons geïnstalleerd te hebben in onze kamer, wandelden we na wat gesprekken naar Nava, waar we bij Yebio wat boodschappen deden.

We staken een plein over, waar een dochter met haar vriend een appartement gehuurd hadden. Na een tijdje met hen gepraat te hebben, wandelden we in de schemering naar huis, waar we met zijn zessen een stevige maaltijdsoep aten en bijpraatten.

Geen opmerkingen: