maandag 14 oktober 2024

Droogtraining in Asturias

Zowaar een lange nacht gemaakt, diep geslapen en gedroomd, waarbij ik mijn schaatsen vergeten had en de schaatsles volkomen mislukte. Om 8 uur werden Ada en ik wakker in een mistige wereld. 

De tafel hadden we gisterenavond al gedekt, zodat ik verder kon lezen in "De achtertuin van het Achterhuis" van Gerard Kremer. Voor de thee had ik het boek uit. Een aanrader!

Ada en ik wandelden naar Nava, waar we boodschappen gingen doen.

We deden deze bij Yebio, Dia en Alimerka, terwijl ik bij een winkeltje om de hoek een hoesje voor mijn mobieltje. Roze dit keer.

Bepakt en bezakt liepen we op deze zonnige dag naar huis, waar ik de was ophing op het balkon. Ada maakte de courgettesoep en tortilla's met bonenschotel. We aten met zijn vieren.
Daarna begon het lange wachten op de veetransporteur, die een viertal koeien van Pedro en Sally op kwam halen.


Om een uur of half 6 hielpen Siebe en ik Sally bij het in de veewagen krijgen van de koeien. Als kind speelde ik vaak cowboytje met als hoogtepunt het vangen van een Jehova's getuige met een lasso. Nu concentreerde ik me op de koeien.

De anderen gingen met zijn vijven wandelen naar Villamartin. Ik werkte in mijn eentje een droogtraining met een drietal steile klimmen voluit omhoog lopen, een paar fitnesapparaten en heel was schaatsstappen.




We aten 's avonds met zijn zessen. Pas na middernacht gingen we naar bed.

Geen opmerkingen: