zondag 2 juni 2024

De laatste AOW-er

Donderdag wordt mijn jongste broer 67 jaar. Dan heeft het complete gezin Breed de AOW-leeftijd bereikt. Daar maakten we ons toen deze foto gemaakt is, nog niet druk om.

Vandaag werd de verjaardag van Paul en Trudy gevierd. Aanvankelijk was ik van plan om via Oud-Ade en Rijpwetering te fietsen, maar daar  ik tegenwind had, koos ik toch maar voor de kortere route via Warmond en Abbenes.

Met al mijn zussen en een paar zwagers hadden we een gezellige middag, gedeeltelijk binnen, maar toen het zonnetje doorbrak gedeeltelijk buiten. Met een natje en een droogje en de nodige lachsalvo's kwamen we de zondagmiddag wel door.


Tegen vieren stapte ik op de fiets. Met de wind in de rug reed ik via Burgerveen langs de Braassemermeer en de Wijde Aa naar Hoogmade, een groot deel van de Molen- en Merentocht. Vandaar trapte ik via Zoeterwoude-Rijndijk langs de Vliet naar mijn schoonmoeder. Ada was daar al om het eten te koken. We hebben met zijn drietjes heerlijk gegeten met veel groentes uit onze eigen tuin. In de schemering fietsten we naar huis.

De laatste AOW-er is bijna 67 en deze 68-jarige had vandaag bijna 67 kilometer gefietst....

Geen opmerkingen: