vrijdag 14 juni 2024

Logeetjes

De wekker stond op 6 uur. Dat was volstrekt overbodig, want we waren al eerder wakker. De rugzakken stonden klaar en na wat fruit gegeten te hebben fietsten we naar station De Vink. Daar namen we de trein naar Laan van Nieuw-Oost-Indië om daar over te stappen op de metro naar Rotterdam. Vanaf het metrostation wandelden we naar ons oppasadres.

Nadat de oudste naar school was gebracht, mocht opa zijn jongste kleinzoon voorlezen. Na de koffie en de thee ging Ada in de tuin werken, waarbij ze hulp kreeg van onze jongste nazaat. Ik hielp ook een handje.

Nog onwetend van de roemruchte televisieserie "Ja zuster, nee zuster", maakte hij met opa een ommetje met de step. Hij kent zijn klassiekers nu al!

Dat wij uitkwamen bij een speeltuintje was natuurlijk een kolfje naar de hand voor onze peuter. Bij thuiskomst was het zo zoetjesaan lunchtijd. En voor de kleine werd het daarna bedtijd.
Ik haalde de oudste van school. Na wat gegeten en gedronken te hebben, ging hij met zijn moeder in de regen naar zijn zwemles.

Op de terugweg haalden zij patat, die wij thuis met zijn zessen opaten. Daarna wandelden wij en fietsten onze logeetjes naar het dichtstbijzijnde metrostation, waar we de metro namen. In Laan van NOI misten we onze trein net. We namen daar een ijsje. Om half 9 waren we thuis. Na nog even gespeeld te hebben, stopten we de logeetjes in bed. De slaap liet niet lang op zich wachten.

Geen opmerkingen: